Intresserad av att jobba med oss?

Vill du ha möjligheten att arbeta i ett framtidsföretag?

Kanske finns möjligheten….

Är du öppen mentalt?
Beredd att satsa framåt?
Intresserad av friskvård och hälsa?
Vill du vara en del i att människor blir friskare och mår bättre?
Är du dynamisk och serviceminded?
Är du själv aktiv och har en sund livsstil?
Vi är intresserade av den som vill vara med och se framåt, skapa och satsa!

När det blir en tjänst ledig är det bra att redan i förväg känna till någon som kan passa för den. Även om vi för närvarande inte har någon vakans ser vi gärna att du skriver några rader om dig själv – vem vet, möjligheter kan dyka upp.
Maila oss gärna:

Vi som arbetar på iForm Friskvårdscenter Danderyd idag har flera olika roller, här är några exempel på vad vi gör:

Reception:
Vårt levande varumärke utåt, det första man möter hos oss!
Här styrs servicen och speglas de värden som är viktiga för oss. Du behöver vara skicklig på att lämna service, positiv och glad, samt duktig på att snabbt lösa saker. Vårt levande varumärke ska ge det där lilla extra för kunderna.

Gruppträningsinstruktör:
Du är den person som håller i passet. Se mer om vilka pass vi har just nu i schemat. Du behöver ha en utbildning och vara godkänd instruktör. Är du instruktör för någon gruppaktivitet som vi inte har i schemat, men som du tror kan vara intressant för oss får du gärna höra av dig.

Medlemsrådgivare Företag och Privat:
Den person som presenterar klubben för nya och blivande medlemmar. En av de mest säljinriktade positionerna hos oss. En medlemsrådgivare deltager /ansvarar även för olika säljande aktiviteter under året samt medverkar vid olika evenemang. Ett arbete som innebär att du klarar av att ha många bollar i luften, är målorienterad och tävlingsinriktad. Har du erfarenhet av försäljning och tycker om att prata med folk kommer du att trivas som medlemsrådgivare. Om du arbetar med företag har du förstås erfarenhet av B2B och förhandlingsvana.

Boka pass och passregler

Du kan enkelt göra din bokning via vår hemsida. Gå in på “Boka pass” och följ instruktionerna.

Du kan göra bokningen tidigast 7 dagar innan passet. Du kan ha 6 aktiva bokningar samtidigt och upp till 3 pass per dag.

Du kan boka en plats per pass och din biljett till passet hämtas ut senast 10 min innan passet, sedan släpps platserna till andra som väntar eller drop-in. Inga insläpp efter passets början

BOKA DITT PASS HÄR